Logo Mans Engel

overons

Evenementen Contact opnemen

Kentekenbord Mans Engel

NOG IETS NODIG VOOR VRIES?

MAIL, BEL EN BESTEL!

 

3 en 4 mei

Grasbaanraces Westeremden

Wij zijn aanwezig!

Bekijk alle evenementen

✔ Altijd kwalitatieve en gecertificeerde hulp✔ Service op locatie van evenementen✔ Snelle hulp en reparatie in de winkel

Over Tweewielerhuis Mans Engel 

Even voorstellen

Ooit begonnen in een schuur achter het woonhuis is, zoals vaker het geval is, uit een hobby een professioneel bedrijf ontstaan. Het begon met sleutelen aan motoren. Een volgende stap was (samen met een kameraad) het bouwen van frames voor 50cc motoren. Deze Enpo-frames werden ook in opdracht gebouwd en werden door heel Nederland verkocht. Zo nu en dan kom je nog wel eens een motor met een origineel Enpo-frame tegen. De activiteiten namen een dusdanige vorm aan, dat besloten werd om een geheel nieuw winkelpand te bouwen. Op 24 december 1984 vond de opening plaats. Maar ook dit werd te klein en in 1998 volgde er een uitbreiding/verbouwing. Mans Engel, die tot dan toe ook nog in loondienst was, besloot om na deze verbouwing zijn baan op te zeggen en zich fulltime met de winkel en werkplaats bezig te gaan houden. Hierdoor ontstond ook de mogelijkheid om zich meer toe te leggen op diverse specialisaties, die anders door tijdgebrek wel eens wat minder onder de aandacht werden gebracht.

Service verlening op motorsport evenementen

Daarnaast kon Tweewielerhuis Mans Engel nu de service-verlening op wedstrijden uitbreiden. Tegenwoordig zijn wij dan ook behalve met een service-bus ook met een verkoopwagen (rijdende winkel) aanwezig op vele evenementen zoals, (gras)baansportwedstrijden, motorcrossen en off-road ritten. Hierdoor zijn wij in staat niet alleen coureurs van de nodige onderdelen en accessoires te voorzien, maar ook voor het publiek zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Indien noodzakelijk kunnen er ook, voor zover dit ter plekke uitvoerbaar is, reparaties worden verricht.

dirtbiketekengebied

logojopa 

logotmv 

acerbod 

logoprox

logotwinair

logomichelin