Logo Mans Engel

lassen

Evenementen Contact opnemen

Kentekenbord Mans Engel

NOG IETS NODIG VOOR VRIES?

MAIL, BEL EN BESTEL!

 

3 en 4 mei

Grasbaanraces Westeremden

Wij zijn aanwezig!

Bekijk alle evenementen

✔ Altijd kwalitatieve en gecertificeerde hulp✔ Service op locatie van evenementen✔ Snelle hulp en reparatie in de winkel

Specialisaties

Onze werkplaats is ingericht op de reparatie van tweewielers, zowel fietsen als bromfietsen en motoren. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel particulieren als voor bedrijven. Daarnaast kunnen wij onder andere de volgende specialistische werkzaamheden uitvoeren.

lassen imgp

Laswerkzaamheden

Heeft u niet zelf de mogelijkheid om te lassen (autogeen of elektrisch), dan zijn wij u graag van dienst.

Kom langs
honen

Cilinders boren

Reeds jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het boren en honen van cilinders voor scooters, bromfietsen en motoren. Vrijwel alle maten zuigers hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn. Tevens is het mogelijk, dat u zelf een zuiger levert en dat u alleen het boor- en hoonwerk door ons laat verrichten.

Kom langs
draaiwerk

Draai- en freeswerk

Onze werkplaats is uitgerust met een draaibank (1100 mm tussen de centers), die gebruikt kan worden voor vele doeleinden. In opdracht kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • Cilinderkoppen verbrandingskamers veranderen/aanpassen
  • Cilinderkoppen vlakken
  • Tandwielen uitdraaien
  • Schroefdraad snijden
  • Cilinders verbussen

Heeft u speciale wensen, vraag dan naar de mogelijkheden. Voor de meeste opdrachten geld bij ons een zeer korte levertijd.

Kom langs
krukasrevisie

Krukasrevisie

Is het big-end er uit gelopen? Geen paniek en kom even bij ons binnenlopen.

In veel gevallen is het geen verloren zaak, als de krukas (het big-end) defect is. Dit hoeft namelijk niet altijd te betekenen, dat er aan vervanging moet worden gedacht. Reparatie is vaak ook mogelijk, maar dan wel door iemand die hiervoor ook het benodigde gereedschap heeft. Ons bedrijf biedt U deze mogelijkheid, daar wij onder andere gespecialiseerd zijn in revisie van krukassen.

Is het schroefdraad beschadigd? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Kom langs
dirtbiketekengebied

logojopa 

logotmv 

acerbod 

logoprox

logotwinair

logomichelin